Συναγερμός

 
  Ο συναγερμός είναι η βάση των συστημάτων ασφαλείας πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε την ασφάλεια του σπιτιού μας.

  Ένας σύγχρονος συναγερμός ανιχνεύει την προσπάθεια διάρρηξης όσο ακόμα ο διαρρήκτης βρίσκεται εκτός του χώρου. Έτσι αποτρέπει την πιθανή ομηρία και προσφέρει χρόνο αντίδρασης.

Επίσης δίνει την δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού, μέσω εφαρμογής και έχει  εφεδρικούς τρόπους επικοινωνίας.
  

Πυρανίχνευση


 Η ζωή διαφέρει από τις ταινίες. Μια πυρκαγιά στο σπίτι, είτε προέρχεται από την κουζίνα, είτε από σόμπα, είτε από αρωματικό κερί, εξαπλώνεται άμεσα. Ο χρόνος μέσα στον οποίο μπορεί να αντιμετωπισθεί είναι ελάχιστος. Συνήθως, όταν αντιλαμβανόμαστε την πυρκαγιά είναι πλέον αργά. Η ορατότητα είναι ελάχιστη, η αναπνοή ανυπόφορη και ο πανικός ο μόνος σύμβουλος.

 Το οικιακό σύστημα πυρανίχνευσης ενημερώνει αστραπιαία τόσο εσάς -οπτικά και ηχητικά- όσο και την πυροσβεστική ότι υπάρχει πυρκαγιά σε εξέλιξη.

 Επίσης, ενημερώνει σε ποιό ακριβώς σημείο εντοπίζεται η εστία και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα αντιμετώπισης της εστίας με τοπικό σύστημα πυρόσβεσης.

 

Σύστημα Παρακολούθησης (Κάμερες)


 Τα συστήματα παρακολούθησης πλέον βρίσκονται παντού. Η επιλογή του κατάλληλου σύστηματος απαιτεί εμπειρία και βαθιά γνώση των δυνατοτήτων κάθε λύσης. Ένα οικιακό σύστημα παρακολούθησης οφείλει να είναι εύχρηστο και διακριτικό. Αναβαθμίζει την ασφάλεια του χώρου και λειτουργεί αποτρεπτικά.

 Δίνει την δυνατότητα να επιβλέπεις τα παιδιά από την εργασία ή το κινητό, μπορείς να δεις ποιός σου έγδαρε το αυτοκίνητο το βράδυ, τι προκάλεσε τον συναγερμό, ποιός σου πείραξε τις γλάστρες, ποιός έβαψε τον τοίχο σου κλπ.

Σύστημα Πρόσβασης - Θυροτηλεόραση

 
Γιατί να μεταφέρεις ολόκληρο μπρελόκ αφού μπορείς να κάνεις τα πάντα με μια κάρτα; Γιατί να αλλάζεις κλειδαριά αφού μπορείς απλά να διαγράψεις έναν χρήστη; Άραγε το σύστημα πρόσβασης είναι πολυτέλεια ή οικονομία και ευκολία;

Προϊόντα Συναγερμού

Προϊόντα Καμερών

Που θα μας βρείτε

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απορία ή πληροφορία, θα μας βρείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας, στο e-mail ή κατευθείαν στο γραφείο μας τις ώρες λειτουργίας.

Οι πελάτες μας γνωρίζουν τα τηλέφωνα υποστήριξης και απολαμβάνουν 24ωρη υποστήριξη, κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Το γραφείο μας

Θερμοπυλών 71,
Πειραιάς 18545

Δευτέρα-Παρασκευή 8:30-16:30
Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 (210) 2930304
info@extremesolutions.gr
Follow Us