Συναγερμός

 Ευαίσθητες περιοχές όπως αποθήκες, λογιστήρια, computer rooms, χρειάζονται απόλυτη ασφάλεια. Τα εταιρικά συστήματα συναγερμού δεν έχουν ωράριο. Τα πληρώνεις μία φορά και εργάζονται για εσένα 24 ώρες το 24ωρο.

Σύστημα Πρόσβασης

 Το σύστημα πρόσβασης σε εταιρικό επίπεδο δεν περιορίζεται στον τομέα της ασφάλειας.
 Είναι ένα πραγματικό εργαλείο για τη διοίκηση, αφού είναι ο μόνος εμπεριστατωμένος και αυτοματοποιημένος τρόπος υπολογισμού της μισθοδοσίας. Καθυστερημένη έλευση, απλήρωτες υπερωρίες, αδικαιολόγητες εξόδοι από το χώρο εργασίας γίνονται παρελθόν. Φυσικά, πρόσβαση σε κάθε επιμέρους χώρο έχουν όσοι πρέπει, όποτε πρέπει, κι όλα αυτά εύκολα παραμετροποιήσιμα.

 Η Extreme Solutions έχει στο πελατολόγιο της εταιρίας και οργανισμούς κάθε μεγέθους, που αναβαθμίστηκαν χάρη στο σύστημα πρόσβασης. Η απόδοση του προσωπικού αυξήθηκε εντυπωσιακά, ενώ οι διαρροές υλικών και εργατοωρών εκμηδενίστηκαν. Δεν είναι θέμα prestige. Είναι το επόμενο βήμα.

 


Σύστημα Παρακολούθησης (Κάμερες)

 Ένα εταιρικό σύστημα παρακολούθησης αντιλαμβάνεται αυτόματα την κλοπή καθώς και την τοποθέτηση ενός αντικειμένου σε σημείο που δεν επιτρέπεται. Ενημερώνει το προσωπικό ασφαλείας για διένεξη ή απρόβλεπτη συμπεριφορά προσώπων. Καταμετρά αυτόματα πόσοι εισήλθαν και πόσοι εξήλθαν από έναν χώρο. Αναγνωρίζει ανθρώπους βάσει των χαρακτηριστικών του προσώπου τους και οχήματα βάσει του αριθμού κυκλοφορίας παίρνοντας κάθε φορά τις κατάλληλες αποφάσεις. Μπορεί να παρακολουθεί αλλά και να ακολουθεί έναν άνθρωπο ή ένα όχημα ακόμα και από κάμερα σε κάμερα. Συνδέεται με το ταμειακό σύστημα καταγράφοντας εκτός από την εικόνα του ταμείου και τι ακριβώς χρεώθηκε.
 

Πυρανίχνευση

 Αναπόσπαστο αντικείμενο της ασφάλειας του χώρου εργασίας είναι η πυρανίχνευση.
 Τα παραδείγματα εταιριών, που δεν κατάφεραν να ανακάμψουν οικονομικά ύστερα από πυρκαγιά ή εμπρησμό είναι πολλά. Στις περιπτώσεις που δεν υπήρχε σύστημα πυρανίχνευσης, αλλά και σ΄αυτές που δε δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή εγκατάσταση και στη σωστή συντήρηση του συστήματος, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική.

  Η άρνηση τοποθέτησης συστήματος πυρανίχνευσης στον επαγγελματικό χώρο είναι ένα ανώφελο ρίσκο. Ακόμα και αν η εταιρία σας είναι ασφαλισμένη, η εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης μειώνει το ασφαλιστήριο σε αξιοσέβαστο ποσοστό.

 

Προϊόντα Συναγερμού

Προϊόντα Καμερών

Κάποιοι από τους πελάτες μας

Που θα μας βρείτε

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απορία ή πληροφορία, θα μας βρείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας, στο e-mail ή κατευθείαν στο γραφείο μας τις ώρες λειτουργίας.

Οι πελάτες μας γνωρίζουν τα τηλέφωνα υποστήριξης και απολαμβάνουν 24ωρη υποστήριξη, κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Το γραφείο μας

Θερμοπυλών 71,
Πειραιάς 18545

Δευτέρα-Παρασκευή 8:30-16:30
Στοιχεία επικοινωνίας

+30 (210) 2930304
info@extremesolutions.gr
Follow Us

Testimonials

«η extreme solutions αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για επιχειρήσεις που αναζητούν σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις ελέγχου και προστασίας των κτιριακών τους  εγκαταστάσεων. Από το 2007, για την Gnomon Performance SA αποτελεί τον σταθερό μας συνεργάτη»


— Giannis Balakakis