Ούτε μια κλήση χαμένη


 Το εταιρικό τηλεφωνικό κέντρο είναι εργαλείο. Η τηλεφωνία είναι η βιτρίνα σας, η πρώτη σας επαφή, η πρώτη εντύπωση. Κερδίστε την. 
 
Είτε πρόκειται για επιχείρηση δύο ατόμων είτε χιλίων, το τηλεφωνικό κέντρο προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Βασική προϋπόθεση αποτελεί το να είναι επεκτάσιμο, πλήρως παραμετροποιήσιμο και εύχρηστο. Η σωστή δρομολόγηση των εισερχόμενων κλήσεων στο κατάλληλο τμήμα, η προαπάντηση που συστήνει την επιχείρησή σας,το Voice Mail που επιτρέπει σε κάθε πελάτη να αφήσει το μήνυμά του όποια ώρα κι αν καλέσει, είναι τα απολύτως απαραίτητα.


  Εξυπηρετήστε άμεσα, υπεύθυνα, ευχάριστα και με κύρος.

Που θα μας βρείτε

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απορία ή πληροφορία, θα μας βρείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας, στο e-mail ή κατευθείαν στο γραφείο μας τις ώρες λειτουργίας.

Οι πελάτες μας γνωρίζουν τα τηλέφωνα υποστήριξης και απολαμβάνουν 24ωρη υποστήριξη, κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Το γραφείο μας

Θερμοπυλών 71,
Πειραιάς 18545

Δευτέρα-Παρασκευή 8:30-16:30
 
Στοιχεία επικοινωνίας

+30 (210) 2930304
info@extremesolutions.gr
Follow Us

Προϊόντα

Testimonials

«η extreme solutions αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για επιχειρήσεις που αναζητούν σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις ελέγχου και προστασίας των κτιριακών τους  εγκαταστάσεων. Από το 2007, για την Gnomon Performance SA αποτελεί τον σταθερό μας συνεργάτη»


— Giannis Balakakis

θέλετε να μαθαίνετε νέα μας;

Εγγραφείτε στο newsletter της Extreme Solutions και θα μαθαίνετε πρώτοι κάθε νέο προϊόν που μπορεί να κάνει την ζωή σας ευκολότερη και ασφαλέστερη. Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας ώστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και να δούμε μαζί πως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.